Лабораторний контроль – ТОВ Зерносвіт

Постійний контроль якості на всіх стадіях виробництва продукції — гарантія стабільної репутації нашого підприємства.

Атестована лабораторія обладнана оптимальним комплектом високотехнологічних приладів (білизномірами, вологомірами, приладами для визначення числа падіння та виміру деформації клейковини).

Наші технологи проводять незалежне й термінове визначення якісних показників зерна і борошна: належності до класу, кількості та якості клейковини, числа падіння, вологості, натури, засміченості.

Лабораторний контроль на підприємстві цілодобовий. Усі дані надходять до комп’ютера, відтак, ми завжди отримуємо точні результати аналізу і впевненість у незмінній якості продукції.

Борошно пшеничне вищого сорту  (ГСТУ 46.004-99).

Виробляється з м’якої продовольчої пшениці.

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:

  • білки — 10,3 г; жири — 1,1 г; вуглеводи — 70 г.
  • Енергетична цінність 100 г продукту — 334 ккал.

Якісні показники:

  • вологість  — 14,4-14,8%;
  • білизна — 60-62 од.;
  • клейковина — 25-27%;
  • ІДК — 75-90 од.

Використовується для випікання різних сортів хліба, хлібо-булочних виробів, виробництва кондитерської продукції, піци, млинців, пельменів.

Борошно пшеничне першого сорту  (ГСТУ 46.004-99).

Виробляється з м’якої продовольчої пшениці.

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:

білки — 10,3 г; жири — 1,1 г; вуглеводи — 70 г.

Енергетична цінність 100 г продукту — 334 ккал.

Якісні показники:

  • вологість  — 14,4-14,8%;
  • білизна — 42-46 од.;
  • клейковина — 25-28%;
  • ІДК — 75-90 од.